Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Do subote besplatan tehnički pregled

Svi zainteresovani vozači moći će od danas do subote, 26. novembra, besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila pred zimsku sezonu u okviru tradicionalne akcije "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" koju organizuje Auto - moto savez.

Masovna otpuštanja u Vojvođanskoj banci

Proteklog meseca Vojvođanska banka otpustila je 146 zaposlenih što je kod klijenata stvorilo bojazan da se kriza iz Grčke prelila i u bankarski sektor u kojem većinsko vlasništvo imaju bankari iz te zemlje.

Prekinut štrajk u "Novitetu"

Zаposleni u AD "Novitet" od ponedeljkа će početi dа rаde, pošto im je deo septembаrske zаrаde stigаo nа rаčune u četvrtаk kаsno popodne, pа zаto ne postoji rаzlog zа nаstаvаk štrаjkа, u kojem su proveli nedelju dаnа.

Aktivisti: Novom Sadu ne treba zoološki vrt

Aktivisti udruženja "Prijatelji životinja u Srbiji" organizovali su danas u podne ulični performans u Zmaj Jovinoj ulici. Oni su zatvoreni u kavez, prikazali patnju životinja u zološkim vrtovima i prolaznicima delili letke.

Svi slepi na decu koja prosjače

Na teritoriji Vojvodine evidentirano je 78 dece koja se bave prosjačenjem, ali podaci nevladinih organizacija pokazuju da je realna brojka deleko veća.

Prvi poraz košarkaša Vojvodine

Košarkaši beogradskog Radničkog pobedili su večeras Vojvodinu sa 79:76 (28:19, 19:23, 15:22, 17:12), i tako Novosađanima naneli prvi poraz u Košarkaškoj ligi Srbije.

Portal vredan 300.000 evra uskoro vidljiv

Veb portal koji će investitorima i građanima omogućiti pristup informacijama o lokacijama za gradnju u Novom Sadu, za čiju izradu je Delegacija Evropske unije u Srbiji izdvojila ukupno skoro 300.000 evra, počeće sa radom do 26. decembra.